FREE USPS SHIPPING on ALL orders 99+!(excludes Hats)

Cart:

0 item(s) - $0.00
You have no items in your shopping cart.

Florsheim Shoes

Items 1 to 10 of 12 total

Page:
  1. 1
  2. 2

Grid  List 

Set Descending Direction
  1. HUSH PUPPIES - Gusl (Dark Brown)

    HUSH PUPPIES - Gusl (Dark Brown)

    SKU: A927

    • These casual shoes are so light, they're almost weightless
    • EXTRA WIDTH: 8-13
    • UPPER: Genuine soft smooth leather
    • INSOLE: ZeroG® system reduces weight by removing bulky innersoles and using a special outsole that's four times lighter than normal shoes
    • SOLE: Flexible rubber
    • PDAC approved
    Learn More
  2. NEW!! FLORSHEIM - Estabrook Wing Tip (Brown Crazy Horse)

    NEW!! FLORSHEIM - Estabrook Wing Tip (Brown Crazy Horse)

    SKU: A2501

    • D WIDTH: 7.5-12
    • UPPER: Full-grain Nubuck
    • LINING: Breathable leather
    • INSOLE: Fully cushioned footbed
    • SOLE: Flexible rubber
    Learn More
  3. FLORSHEIM - Lexington (Black)

    FLORSHEIM - Lexington (Black)

    SKU: C2505

    • D WIDTH: 7-13
    • EEE WIDTH: 7-13
    • UPPER: Smooth and glossy genuine leather
    • LINING: Quarter leather
    • INSOLE: Fully cushioned non-removable footbed for extra comfort
    • SOLE: Tolflex light sole with rubber tap insertr
    • Cap toe lace-ups/li>
    Learn More
  4. FLORSHEIM - Lexington Oxford (Black)

    FLORSHEIM - Lexington Oxford (Black)

    SKU: C2506

    • D WIDTH: 7-12
    • EEE WIDTH: 7-13
    • UPPER: Black feature smooth and glossy leather
    • LINING: Quarter leather
    • SOLE: Tolflex light sole with rubber tap insert
    • Wing tip lace-ups
    Learn More
  5. FLORSHEIM - Lexington Oxford (Burgundy)

    FLORSHEIM - Lexington Oxford (Burgundy)

    SKU: A2506

    • D WIDTH: 7-12
    • UPPER: Black and Burgundy feature smooth and glossy leather
    • LINING: Quarter leather
    • SOLE: Tolflex light sole with rubber tap insert
    • Wing tip lace-ups
    Learn More
  6. FLORSHEIM - Como (Black)

    FLORSHEIM - Como (Black)

    SKU: C2516

    • C WIDTH: 8-11
    • D WIDTH: 6-14
    • E WIDTH: 7-12
    • EEE WIDTH: 6-14
    • UPPER: Finest grade kidskin leather
    • LINING: Genuine leather
    • INSOLE: Non-removable insole
    • SOLE: Furniture finish leather sole with a rubber heel
    • Slip-ons
    • Non-metal shank - Airport fiendly
    Learn More
  7. FLORSHEIM - Como (Burgundy)

    FLORSHEIM - Como (Burgundy)

    SKU: A2518

    • D WIDTH: 6-13
    • E WIDTH: 7.5-11
    • EEE WIDTH: 7-13
    • UPPER: Finest grade kidskin leather
    • LINING: Genuine leather
    • INSOLE: Non-removable insole
    • SOLE: Furniture finish leather sole with a rubber heel
    • Slip-ons
    • Non-metal shank – Airport friendly
    Learn More
  8. FLORSHEIM - Riva (Black)

    FLORSHEIM - Riva (Black)

    SKU: C2394

    • D WIDTH: 6-12
    • UPPER: Genuine kidskin leather
    • LINING: Breathable leather
    • INSOLE: Comfortechnology® footbed designed for long-term comfort and wearability
    • SOLE: Lightweight polyurethane sole
    • Slip- ons
    Learn More
  9. HUSH PUPPIES - Gil (Black)

    HUSH PUPPIES - Gil (Black)

    SKU: C920

    • These casual shoes are so light, they're almost weightless
    • Tan Oiled Nappa Leather
    • M WIDTH: 7-13
    • EXTRA WIDTH: 8-13
    • UPPER: Genuine soft smooth leather
    • LINING: Breathable leather
    • INSOLE: ZeroG® system reduces weight by removing bulky innersoles and using a special outsole that's four times lighter than normal shoes
    • SOLE: Flexible rubber
    • Hook and loop closure gets you in and out easily.
    Learn More
  10. FLORSHEIM - Duke (Black)

    FLORSHEIM - Duke (Black)

    SKU: C3501

    • D WIDTH: 6-13
    • E WIDTH: 8-13
    • EXTENDED HEEL HEIGHT: 1.75”
    • SHAFT HEIGHT: 6.75”
    • UPPER: Genuine kid skin leather
    • LINING: Breathable leather linings
    • INSOLE: Full cushioned footbed/non-removable insole
    • SOLE: Genuine leather sole
    • Bicycle toe with side zipper
    Learn More

Items 1 to 10 of 12 total

Page:
  1. 1
  2. 2

Grid  List 

Set Descending Direction

Please wait...