Cart:

0 item(s) - $0.00
You have no items in your shopping cart.

Stacy Adams

Items 1 to 10 of 28 total

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Grid  List 

Set Descending Direction
  1. Stacy Adams Dayton Wingtip Laceup Shoes Woven Print Leather Uppers (Brown/Scotch)

    STACY ADAMS - Dayton (Brown/Scotch)

    SKU: A3269

    The Stacy Adams Dayton is a shoe that epitomizes the essence of the Stacy personality. With the combination of kidskin and woven print leather uppers, this oxford defines a man who is ready for just about anything. It’s time to go all in.

    • Wing tip lace-up 
    • Kidskin and woven print leather uppers with breathable kidskin leather linings 
    • Leather sole with genuine welt construction for comfort and durability
    • SIZES: 7.5D-12D
    Learn More
  2. Stacy Adams Madison Shoes Oxblood - Original Stacy Adams Biscuit Toe

    STACY ADAMS - Madison (Oxblood)

    SKU: A2929

    • D Width: 7-13
    • Upper: Kidskin leather uppers with leather linings
    • Insole: Non-removable
    • Sole: Leather
    • Cap toe lace-ups
    Learn More
  3. NEW!!! STACY ADAMS - Wingtip (Chestnut)

    NEW!!! STACY ADAMS - Wingtip (Chestnut)

    SKU: A3211

    You’ll experience unmatched comfort and an impeccable design with the Stacy Adams Lavine Wingtip Double Monk Strap. The dimension added from the double monk, perforated wingtip, and stately heel is one you won’t want to pass up on. Wingtip double monk strap. Embossed and smooth genuine buffalo leather uppers with decorative fabric and leather linings. Fully cushioned insole with Memory Foam for added comfort. Non-leather outsole. Learn More
  4. Stacy Adams Dayton Alligator Print Cap Toe Shoes Black

    STACY ADAMS - Dayton (Black)

    SKU: C3206

    • D Width: 7-13
    • Upper: Patent leather and alligator print leather uppers with leather linings
    • Insole: Non-removable
    • Sole: Leather
    • Wing tip lace-ups
    Learn More
  5. Stacy Adams Dayton Black Kidskin Leather with Leather Lining Wing Tip Lace Up Shoes

    STACY ADAMS - Dayton (Black)

    SKU: C3203

    • D Width: 7-13
    • Upper: Kidskin Leather with leather linings
    • Insole: Non-removable
    • Sole: Leather
    • Wing tip lace-ups
    Learn More
  6. Stacy Adams Dayton Black and White Shoes

    STACY ADAMS - Dayton (Black/White)

    SKU: C3247

    • D Width: 7-13
    • Upper:Genuine leather and man-made patent upper
    • Insole: Non-removable
    • Sole: Non-Leather
    • Wing tip lace-ups
    Learn More
  7. Stacy Adams Dayton Shoes Black Patent Leather with Ostrich Print Uppers

    STACY ADAMS - Dayton (Black)

    SKU: C3210

    • D Width: 7-13
    • Upper: Patent leather and ostrich print leather uppers with leather linings
    • Insole: Non-removable
    • Sole: Leather
    • Wing Tip lace-ups
    Learn More
  8. Stacy Adams Dayton Patent Leather and Ostrich Print Leather in Burgundy

    STACY ADAMS - Dayton (Burgundy)

    SKU: A3210

    • D Width: 7-13
    • Upper: Patent leather and ostrich print leather uppers with leather linings
    • Insole: Non-removable
    • Sole: Leather
    • Wing Tip lace-ups
    Learn More
  9. Stacy Adams Concorde Shoes in Black Patent Leather

    STACY ADAMS - Concorde (Black)

    SKU: C3249

    • D Width: 7-13
    • EEE Width: 8-12
    • Upper: Patent Leather
    • Insole: Non-removable
    • Sole: Non-leather
    • Cap Toe
    Learn More
  10. Stacy Adams Madison Cap Toe in Black Kidskin Leather

    STACY ADAMS - Madison (Black)

    SKU: C2937

    • D Width: 6.5-13
    • Upper: Kidskin leather uppers with leather linings
    • Insole: Non-removable
    • Sole: Leather
    • Cap toe lace-ups
    Learn More

Items 1 to 10 of 28 total

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Grid  List 

Set Descending Direction

Please wait...