FREE USPS SHIPPING on ALL orders 99+!(excludes Hats)

Cart:

0 item(s) - $0.00
You have no items in your shopping cart.

Florsheim Shoes

Items 1 to 10 of 13 total

Page:
  1. 1
  2. 2

Grid  List 

Set Descending Direction
  1. NEW!! FLORSHEIM - Estabrook Wing Tip (Brown Crazy Horse)

    NEW!! FLORSHEIM - Estabrook Wing Tip (Brown Crazy Horse)

    SKU: A2501

    • D WIDTH: 7.5-12
    • UPPER: Full-grain Nubuck
    • LINING: Breathable leather
    • INSOLE: Fully cushioned footbed
    • SOLE: Flexible rubber
    Learn More
  2. NEW!! FLORSHEIM - Oval Perf (Cognac)

    NEW!! FLORSHEIM - Oval Perf (Cognac)

    SKU: A2526

    • UPPER: Micro-perfed smooth leather or micro-perfed suede with smooth leather.
    • LININGS: Unlined
    • INSOLE: Fully cushioned footbed with memory forma and leather footbed cover.
    • SOLE: Rubber sole
    Learn More
  3. NEW!! FLORSHEIM - Flux Wingtip Ox (Saddle Tan)

    NEW!! FLORSHEIM - Flux Wingtip Ox (Saddle Tan)

    SKU: A2525

    • UPPER: Smooth genuine leather, genuine milled leather or genuine nubuck.
    • LININGS: Braethable leather linings
    • INSOLE: Fully cushioned footbed
    • SOLE: Flexible Rubber sole
    Learn More
  4. NEW!! FLORSHEIM - Edge Lace Up (Chestnut)

    NEW!! FLORSHEIM - Edge Lace Up (Chestnut)

    SKU: A2522

    The Florsheim Edge Lace Up Oxford gives you everything you want and nothing you don’t. Available in a variety of colors with a Nubuck upper construction, super lightweight design and elastic shoe laces, this is a weekend must have. • Upper: Nubuck with elastic shoe laces. • Linings: Microfiber textile. • Insole: Fully cushioned, removable molded PU footbed. • Sole: Direct-attach lightweight PU Midsole with slip and abrasion resisting TPU sole. Learn More
  5. FLORSHEIM - Duke (Black)

    FLORSHEIM - Duke (Black)

    SKU: C3501

    • D WIDTH: 6-13
    • E WIDTH: 8-13
    • EXTENDED HEEL HEIGHT: 1.75”
    • SHAFT HEIGHT: 6.75”
    • UPPER: Genuine kid skin leather
    • LINING: Breathable leather linings
    • INSOLE: Full cushioned footbed/non-removable insole
    • SOLE: Genuine leather sole
    • Bicycle toe with side zipper
    Learn More
  6. FLORSHEIM -  Duke (Cognac)

    FLORSHEIM - Duke (Cognac)

    SKU: A3501

    • D WIDTH: 7-13
    • EXTENDED HEEL HEIGHT: 1.75”
    • SHAFT HEIGHT: 6.75”
    • UPPER: Genuine kid skin leather
    • LINING: Breathable leather linings
    • INSOLE: Full cushioned footbed/non-removable insole
    • SOLE: Genuine leather sole
    • Bicycle toe with side zipper
    Learn More
  7. FLORSHEIM - Essex (Black)

    FLORSHEIM - Essex (Black)

    SKU: C3502

    • D WIDTH: 7-13
    • E WIDTH: 8-11
    • EXTENDED HEEL HEIGHT: 1.75”
    • SHAFT HEIGHT: 6.75”
    • UPPER: Genuine kid skin leather
    • LINING: Breathable leather linings
    • INSOLE: Full cushioned footbed/non-removable insole
    • SOLE: Genuine leather sole
    • Bicycle toe with side zipper
    Learn More
  8. FLORSHEIM - Lexington Oxford (Black)

    FLORSHEIM - Lexington Oxford (Black)

    SKU: C2506

    • D WIDTH: 7-12
    • EEE WIDTH: 7-13
    • UPPER: Black feature smooth and glossy leather
    • LINING: Quarter leather
    • SOLE: Tolflex light sole with rubber tap insert
    • Wing tip lace-ups
    Learn More
  9. FLORSHEIM - Lexington Oxford (Burgundy)

    FLORSHEIM - Lexington Oxford (Burgundy)

    SKU: A2506

    • D WIDTH: 7-12
    • UPPER: Black and Burgundy feature smooth and glossy leather
    • LINING: Quarter leather
    • SOLE: Tolflex light sole with rubber tap insert
    • Wing tip lace-ups
    Learn More
  10. FLORSHEIM - Como (Black)

    FLORSHEIM - Como (Black)

    SKU: C2516

    • C WIDTH: 8-11
    • D WIDTH: 6-14
    • E WIDTH: 7-12
    • EEE WIDTH: 6-14
    • UPPER: Finest grade kidskin leather
    • LINING: Genuine leather
    • INSOLE: Non-removable insole
    • SOLE: Furniture finish leather sole with a rubber heel
    • Slip-ons
    • Non-metal shank - Airport fiendly
    Learn More

Items 1 to 10 of 13 total

Page:
  1. 1
  2. 2

Grid  List 

Set Descending Direction

Please wait...